Antena 3 CNN Politică Medicul Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Medicul Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

Liderii coaliției PSD-PNL ar fi stabilit candidatul comun pentru Primăria Capitalei, spus sursele Antena 3 CNN.

de Vasile Marcu    |    18 Mar 2024   •   10:05

Potrivit surselor Antena 3 CNN, candidatul comun pentru Primăria Capitalei va fi medicul Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar. 

Liderii coaliției ar fi întârziat decizia pentru că își doresc să pună la punct și un program politic și administrativ și să creeze și o echipă în spatele acestuia. 

Sursele citate spun că numele candidatului comun va fi anunțat astăzi de liderii coaliției.

Cătălin Florin Cîrstoiu, în vârstă de 49 de ani, este doctor în științe medicale, profesor universitar, decan al Facultății de Medicină U.M.F "Carol Davila", din Bucureşti. De asemenea, medicul este decorat cu Ordinul Sanitar în grad de Cavaler.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, medicul Cătălin Florin Cîrstoiu are o relație bună cu preşedintele Klaus Iohannis şi a fost de la început unul din candidații favoriți pentru Primăria Capitalei.

Coaliția va participa împreună la alegerile din Sectoare

Liderii PSD și PNL vor participa însă împreună la alegerile din cele 6 sectoare. În cadrul ședinței de coaliție de astăzi se vor stabili și numele candidaților la sectoarele 1, 2 și 5.

Robert Negoiță (sectorul 3), Daniel Băluță (sectorul 4) și Ciprian Ciucu (sectorul 6) vor fi susținuți de ambele partide.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close