Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Cătălin Cîrstoiu a vorbit cu Traian Băsescu înainte de a accepta să candideze la Primăria Bucureşti: "Foarte bună întrebarea!"

Cătălin Cîrstoiu a vorbit cu Traian Băsescu înainte de a accepta să candideze la Primăria Bucureşti: "Foarte bună întrebarea!"

Cătălin Cîrstoiu, candidatul oficial al coaliţiei PSD-PNL pentru Primăria Bucureşti, a recunoscut, astăzi, la conferinţa de lansare a candidaturii, că a discutat cu naşul său, Traian Băsescu, înainte de a accepta propunerea coaliţiei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2024   •   14:12

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, şi-a lansat în mod oficial, astăzi, candidatura pentru alegerile din 9 iunie 2024.

La conferinţa de lansare a candidaturii, medicul a dezvăluit că, înainte de a accepta să intre în lupta pentru Primăria Bucureşti, a discutat despre acest lucru cu Traian Băsescu, naşul său de cununie.

"Foarte bună întrebarea! Îmi place că mă întrebaţi de domnul Traian Băsescu, dar nu mă întrebaţi, dacă e să vă referiţi la rudele mele, la străbunicul din partea mamei şi la străbunica din partea tatălui. Unul a întemeiat mare parte din folclorul autentic românesc, vocea e pe banda sonoră a filmului Baltagul, iar celălalt este Ion Mihalache. Dacă mă întrebaţi de domnul Traian Băsescu, da, am să fiu cinstit. Am avut o discuţie cu domnia sa, o discuţie lungă în care domnia sa, ca într-o familie, pentru că legăturile private ale unei familii alea sunt, mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta.

Mi-a explicat de ce nu e bine. Domnia sa mi-a explicat de ce nu e bine să fac treaba asta, dându-mi nişte argumente strict personale, strict umane. Lucru pe care cinstit l-a făcut şi tatăl meu. Nu am ascultat, aşa sunt eu. Nu am ascultat niciodată şi cred eu că mai importante sunt argumentele, nu care ţin de mine, ci care ţin de ceea ce cred. Iar dacă am făcut treaba asta, credeţi-mă că n-am făcut-o absolut deloc pentru un avantaj personal. Ştiţi ce vă rog? Întrebaţi-l pe domnul Traian Băsescu, la un moment dat, ce părere are şi dacă mă votează", a fost răspunsul lui Cătălin Cîrstoiu.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close