Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan: Pentru prima oară în 13 ani, se dezbate proiectul Roşia Montană în Parlament

Cătălin Ivan: Pentru prima oară în 13 ani, se dezbate proiectul Roşia Montană în Parlament

Cătălin Ivan: Pentru prima oară în 13 ani, se dezbate proiectul Roşia Montană în Parlament
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Sep 2013   •   18:41
Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, consideră că începerea dezbaterilor în Parlament pe proiectul de lege privind Roşia Montană este extrem de importantă, având în vedere că are loc pentru prima oară în ultimii 13 ani.
 
"Mâine încep dezbaterile în Parlament pe marginea proiectului de la Roşia Montană. Ţin să subliniez că este pentru prima oară în ultimii 13 ani când subiectul Roşia Montană este discutat, responsabil în Legislativ, de către toate partidele politice, fie acestea de la putere, fie din opoziţie", a afirmat Cătălin Ivan, potrivit unui comunicat transmis agenţiei Agerpres.
 
El a explicat că "dacă USL ar fi avut interesul să se înceapă exploatarea la Roşia Montană, atunci s-ar fi dat o ordonanţă de urgenţă şi dezbaterea publică nu ar mai fi avut sens". 
 
"Noi am propus ca Parlamentul să fie cel care dezbate această problemă tocmai pentru a auzi toate punctele de vedere şi decizia să fie luată în cunoştinţă de cauză. Faptul că am trimis proiectul în Parlament nu înseamnă că s-a luat o decizie deja. Fiecare parlamentar se va consulta cu cei care l-au ales şi vor decide în consecinţă care este cea mai bună opţiune", a mai spus Cătălin Ivan.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close