Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan: Toată lumea ştie că CSAT trebuie să se pronunţe asupra privatizării CFR Marfă

Cătălin Ivan: Toată lumea ştie că CSAT trebuie să se pronunţe asupra privatizării CFR Marfă

Cătălin Ivan: Toată lumea ştie că CSAT trebuie să se pronunţe asupra privatizării CFR Marfă
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iul 2013   •   14:50
Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a respins, sâmbătă, acuzaţiile prim-vicepreşedintelui PDL Andreea Paul privind privatizarea CFR şi afirmaţiile acesteia legate de situaţia locurilor de muncă din România, subliniind faptul că aceasta, deşi este un politician tânăr, îşi face un titlu de glorie manipulând.
 
"Este trist faptul că Andreea Paul Vass, un politician tânăr, îşi face un titlu de glorie încercând să manipuleze. Toată lumea ştie că CSAT trebuie să se pronunţe asupra acestei privatizări, cu atât mai mult în lumina mesajelor transmise de preşedintele României zilele trecute. În ceea ce priveşte situaţia locurilor de muncă, doamna Vass pur şi simplu dezinformează. În perioada guvernării USL au fost create peste 90.000 de noi locuri de muncă, iar anul acesta vor începe investiţii ce vor duce la crearea altor câteva zeci de mii. Aceasta, spre deosebire de perioada guvernării PDL, când s-au pierdut peste 700.000 de locuri de muncă, din cauza măsurilor aberante luate de colegii doamnei Andreea Paul Vass", a afirmat purtătorul de cuvânt al PDL într-un comunicat remis sâmbătă.
 
Cătălin Ivan a mai declarat, ca o concluzie, că "din păcate, în PDL pare că nu îţi găseşti locul dacă nu poţi să minţi". 
 
Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, sâmbătă, în cadrul Consiliului de coordonare al Organizaţiei municipale a PDL Râmnicu Vâlcea, că Victor Ponta "se spală pe mâini de un eventual eşec al privatizării CFR Marfă plasându-l spre CSAT". 
 
Liderul democrat-liberal a mai afirmat, totodată, faptul că sunt 34.000 de şomeri, după primele luni de guvernare USL, fapt ce nu concordă "cu milionul de locuri de muncă promis de Victor Ponta".
 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close