Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan: Udrea a dat USL o veste bună. Toţi cei cinci candidaţi ar putea să cumuleze 15% din voturi

Cătălin Ivan: Udrea a dat USL o veste bună. Toţi cei cinci candidaţi ar putea să cumuleze 15% din voturi

Cătălin Ivan: Udrea a dat USL o veste bună. Toţi cei cinci candidaţi ar putea să cumuleze 15% din voturi
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Mar 2013   •   12:46

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că Elena Udrea a dat USL o veste bună prin nominalizarea lui Boc, Ungureanu, Predoiu, Diaconescu şi Videanu ca posibili candidaţi la Preşedinţie, el arătând că aceştia ar cumula, la un loc, maximum 15% din voturi.
   
"Eu cred că doamna Udrea ne-a dat o veste foarte bună. Eu zic că ar trebui să candideze toţi cinci, să facă un candidat din toţi cinci şi în felul ăsta cred că ar ajunge la un 15%, într-un mod optimist. Dacă luăm 2% de la unul, 1% de la celălalt, un 3% tras de păr de la altul şi poate trec de 10% - 15% împreună. E o veste bună", a comentat Ivan.
   
El a arătat, pe de altă parte, că prin nominalizarea lui Boc, Ungureanu, Predoiu, Diaconescu şi Videanu ca posibili candidaţi la Preşedinţie, PDL demonstrează că nu are alţi candidaţi mai credibili, iar reforma din interiorul PDL e făcută practice de aceeaşi oameni.
   
"PDL înţelege să se reformeze şi să vină în faţa electoratului cu aceeaşi oameni. Deviza ?La vremuri noi, tot noi? funcţionează perfect în PDL. Prin urmare, pot să constat că nu au alţi oameni pe care să-i aducă în faţă, mai credibili, mai profesionişti, mai altfel", a spus Ivan.
   
El a arătat că românii îi cunosc foarte bine pe Videanu, Blaga, Boc, Ungureanu şi Diaconescu şi nu au de ce să-şi schimbe părerea despre aceştia.
   
"PDL rămâne acelaşi care a fost şi la guvernare, rămâne acelaşi şi în opoziţie. Prin urmare nu am şi nu avem nicio îngrijorare legat de ce o să facă PDL în viitor. Românii îi cunosc foarte bine, nu văd de ce şi-ar schimba părerea despre Videnau, despre Blaga, despre Boc, despre Ungureanu. Pe Cristi Diaconescu iarăşi îl ştie toată lumea foarte bine", a mai spus Ivan.
   
Liderul PDL Elena Udrea a declarat, într-o emisiune televizată, că Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Cătălin Predoiu, Cristian Diaconescu şi Adriean Videanu sunt posibili candidaţi la Preşedinţie pe care PDL i-ar putea sprijini.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close