Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan: Venirea lui Klaus Iohannis în PNL nu este motiv de îngrijorare în PSD

Cătălin Ivan: Venirea lui Klaus Iohannis în PNL nu este motiv de îngrijorare în PSD

Cătălin Ivan: Venirea lui Klaus Iohannis în PNL nu este motiv de îngrijorare în PSD
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    21 Feb 2013   •   21:00

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, joi, că PSD nu are o îngrijorare legată de parteneriatul cu PNL, el arătând că în cei doi ani de funcţionare a USL nu s-a simţit existenţa, în formaţiunea liberală, a unei aripi anti-PSD sau anti-USL.

Informaţia a fost prezentată în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

Întrebat dacă "aripa Tăriceanu" ar putea schimba relaţiile din interiorul USL la Congresul PNL, Ivan a precizat: "Nu am simţit în cei doi ani de când funcţionează USL că în PNL ar fi o aripă anti-PSD sau anti-USL. Proiectul a fost şi este de succes pentru că atât PSD, cât şi PNL s-au angajat sută la sută în acest proiect".

"Nu se pune problema de rivalitate, în PSD sunt foarte mulţi colegi de partid care pot fi miniştri şi prim-miniştri în perioada următoare. Ne-am aliat cu PNL pentru că PNL este un partid mare cu oameni valoroşi şi până la venirea lui Iohanins. Nu cred că simpla venire a lui Iohannis a făcut din PNL un partid cu posibili prim-miniştri sau prezidenţiabili", a adăugat purtătorul de cuvânt al PSD.


Şi premierul Victor Ponta a declarat că nu îl percepe pe Klaus Iohannis ca pe o "rezervă" pentru postul de prim-ministru.

Miercuri, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat că se înscrie în PNL. "Începând de astăzi sunt membru al PNL", a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis: Nu exclud funcţia de premier. Antonescu: Îl consider potrivit şi de preşedinte al României

Citeşte şi Klaus Iohannis, în cărţi pentru un post de ministru în cabinetul Ponta II? Mi s-a oferit în Cabinetul Ponta I, dar nu am acceptat




×
Subiecte în articol: Catalin Ivan Klaus Iohannis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close