x close

Cătălin Predoiu, ales prim-vicepreşedinte al PDL

de G.S.    |    06 Iul 2013   •   15:28
Cătălin Predoiu, ales prim-vicepreşedinte al PDL Foto: Agerpres
Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu a fost ales, sâmbătă, prim-vicepreşedinte al PDL, în favoarea sa votând 552 membrii ai CNC şi împotrivă 8, conform Mediafax.
Anterior, Predoiu declarase la reuniunea CNC al PDL că principalul său proiect este "trimiterea în opoziţie" a "accidentului istoric" numit USL.
"Sunt astăzi aici şi pentru un alt motiv, pentru că nu mai pot să stau şi să mă uit când ţara noastră e făcută praf în fiecare zi de iresponsabili care în loc de cap au un televizor, în loc de inimă au un portofel şi în loc de suflet au un sac cu miştocăreli. USL este un accident istoric şi noi avem obligaţia morală să-i oprim. USL a făcut ţăndări pe ce a pus mâna anul trecut, pe reputaţia României. USL este un lichidator de ţară, joacă baschet şi fotbal cu România, până când o sa-i oprim", a declarat Predoiu.
Predoiu a precizat că nu este "omul cuiva împotriva altcuiva" şi că va încerca să unească taberele din PDL, susţinând că un PDL unit "nu are adversar în România".
"Nu sunt al niciunei tabere. Vin să încerc să unesc aceste tabere, dacaă rămânem separaţi suntem slabi, dacă ne unim PDL nu are adversar în România", a mai declarat fostul ministru.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati