Antena 3 Politică Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis în urmă cu puțin timp

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis în urmă cu puțin timp

28 Iul 2019   •   21:22
Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis în urmă cu puțin timp

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, într-o postare pe Facebook că va prezenta soluțiile ce ar trebui ca situații de genul intervenției întârziate de la Caracal să nu se mai repete.

"Sunt alături de familiile îndurerate ale victimelor tragediei de la Caracal. Cei responsabili vor trebui aspru sancționați. Există soluții pentru ca astfel de situații să nu se mai repete și le voi prezenta la CSAT. Problema reală este că, dincolo de această criză, statul român a fost profund slăbit de guvernarea PSD în ultimii ani, care a avut ca prioritate călcarea în picioare a justiției. De aceea, cer Guvernului abrogarea modificărilor legislative aduse legilor justiției și codurilor penale. Este, de fapt, ceea ce cer și românii, afectați de efectele cumplite ale incompetenței și corupției PSD. Dacă nu o va face acest guvern, vă promit că voi strânge o nouă majoritate, după alegeri, care va face asta. Statul român poate proteja cetățeanul dacă este eliberat de incompetență, de clientelism, de corupție și de aroganță!", a scris Iohannis.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close