Antena 3 CNN Politică Ce a putut să facă un lider liberal în sala de plen a Curții Constituționale FOTO

Ce a putut să facă un lider liberal în sala de plen a Curții Constituționale FOTO

Ce a putut să facă un lider liberal în sala de plen a Curții Constituționale FOTO
28 Noi 2019   •   23:47

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la şedinţa solemnă a Curţii Constituţionale a României în care a fost validat cel de-al doilea mandat al său în fruntea statului, că votul pe care i l-au acordat românii reprezintă pentru el o mare responsabilitate.

"Votul pe care mi l-au acordat românii pentru un nou mandat de preşedinte al României reprezintă pentru mine o onoare deosebită şi în acelaşi timp o mare responsabilitate. (...) Primul meu mandat de preşedinte a fost unul plin de provocări. Timp de 5 ani am rămas permanent conectat la problemele reale ale societăţii", a spus Iohannis, la ceremonia de la CCR. 

Dincolo de ceremonie, unii liberali nu au ratat ocazia de a face spectacol. Mai precis, să facă un selfie, în buna tradiție a partidului din ultima perioadă. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a fost cel care a apăsat pe butonul telefonului în care alături de președintele Klaus Iohannis, s-au înghesuit să intre premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela, ministrul Tineretului, Ionuț Stroe sau liderul PNL Ilfov, Marian Petrache. 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close