Antena 3 Politică Ce a răspuns Antonescu întrebat dacă va demisiona în cazul în cazul în care referendumul se invalidează

Ce a răspuns Antonescu întrebat dacă va demisiona în cazul în cazul în care referendumul se invalidează

de L.D.    |    31 Iul 2012   •   21:11
Ce a răspuns Antonescu întrebat dacă va demisiona în cazul în cazul în care referendumul se invalidează
Sursa foto: Foto: Mediafax

Crin Antonescu a declarat marţi că a luat o decizie referitoare la ce va face în cazul în care preşedintele suspendat Traian Băsescu se va întoarce la Palatul Cotroceni, spunând că ea va fi anunţată la momentul potrivit, scrie Agerpres.
   
'Eu am proprietatea vorbelor mele şi am, de 20 de ani de când fac politică, proprietatea, înţelesul şi responsabilitatea declaraţiilor mele. Decizia mea este luată, este una fermă, este una în conformitate cu toate principiile pe care am făcut şi fac politică şi ea va fi anunţată în momentul potrivit', a afirmat Antonescu, la Palatul Cotroceni, întrebat dacă îşi va da demisia din politică dacă CCR va invalida referendumul de duminică şi dacă preşedintele suspendat Traian Băsescu se va întoarce la Palatul Cotroceni.
   
El a spus că nu doreşte să vorbească de la Palatul Cotroceni despre 'politicianul Crin Antonescu'. 'Eu, aici cel puţin, în această calitate, nu doresc să discut nici despre politicianul Crin Antonescu, nici despre PNL, nici despre altceva, din două motive. Aici vorbesc în calitate de preşedinte interimar al României şi alte subiecte nu abordez de aici. În al doilea rând, pentru că o asemenea discuţie, ca şi multe altele, au sens în momentul în care vom avea finalul oficial al acestui referendum', a explicat preşedintele interimar.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close