Antena 3 CNN Politică Ce declara deputatul ALDE Toma Petcu, trecut acum la PNL, în 2018: S-a oficializat slugărnicia PNL față de Iohannis/ Orban a „eșuat ca lider de partid”

Ce declara deputatul ALDE Toma Petcu, trecut acum la PNL, în 2018: S-a oficializat slugărnicia PNL față de Iohannis/ Orban a „eșuat ca lider de partid”

Toma Petcu, fost şef al organizaţiei ALDE Giurgiu şi fost ministru al Energiei, a anunţat ieri că a decis să intre în PNL, partid despre al cărui şef nu avea o părere deloc bună în urmă cu aproape doi ani.

Ce declara deputatul ALDE Toma Petcu, trecut acum la PNL, în 2018: S-a oficializat slugărnicia PNL față de Iohannis/ Orban a „eșuat ca lider de partid”
Sursa foto: Foto: Facebook/Toma Petcu
de M.Z.    |    25 Feb 2020   •   13:24

"(...)Acum chiar partidul meu (ALDE - n.r.) dă semnale contradictorii, învârtindu-se de la stânga la dreapta, de la dreapta la stânga, iar acest fel de a face politică nu mă reprezintă.

Aşadar, cumpănind cu mare atenţie valorile, principiile în care cred şi utilitatea publică a demersului meu, vă anunţ că am decis să-mi depun cererea de intrare în grupul parlamentar PNL din Camera Deputaţilor", a scris Toma Petcu, luni, pe pagina de Facebook.

Pe 23 mai 2018, când PNL a anunțat că-i face plângere penală Vioricăi Dăncilă, Toma Petcu dădea de pământ cu Ludovic Orban și PNL, spunând că „prin hotărârea grupului Orban din conducerea PNL s-a oficializat și slugărnicia PNL-ului față de Klaus Iohannis”, iar despre Ludovic Orban afirma că a „eșuat ca lider de partid”, scrie puterea.ro.

Un "greu" al ALDE s-a dus la PNL. Toma Petcu: Partidul meu dă semnale contradictorii, iar acest fel de a face politică nu mă reprezintă

×
Subiecte în articol: Toma Petcu Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close