Antena 3 Politică Ce își reproșează Klaus Iohannis în cei cinci ani petrecuți la Palatul Cotroceni: ”De la PSD mi se spune că am fost spectator şi inactiv”

Ce își reproșează Klaus Iohannis în cei cinci ani petrecuți la Palatul Cotroceni: ”De la PSD mi se spune că am fost spectator şi inactiv”

19 Noi 2019   •   22:52
Ce își reproșează Klaus Iohannis în cei cinci ani petrecuți la Palatul Cotroceni: ”De la PSD mi se spune că am fost spectator şi inactiv”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că, în cazul în care va obţine un al doilea mandat, îşi doreşte să comunice mai mult, răspunzând astfel unui jurnalist care l-a întrebat ce reproșuri își aduce, la finalul celor cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni.

"Cred că aş comunica mai mult, poate partea de comunicare nu a ajuns încă la nivelul aşteptat sau optim. Şi aici, cu siguranţă, împreună cu echipa mea, vom continua cele mai bune abordări. Eu sunt însă decis să comunic mai mult, mai intens şi atunci şi feedback-ul românilor va fi mai uşor de citit pentru mine", a spus şeful statului, în cadrul dezbaterii cu jurnalişti şi reprezentanţi ai societăţii civile desfăşurată în aula BCU.

El a afirmat că este un şef de stat care "nu se joacă, nu dictează, ci prezidează".

"Asta vă las pe dumneavoastră să evaluaţi, ce fel de preşedinte am fost eu în primul mandat. Însă, totuşi, câteodată, de la PSD mi se spune că am fost spectator şi inactiv, dar că vreau să acaparez totul. Ei trebuie să se hotărască. În realitate, adevărul este la mijloc. Sunt un preşedinte care real se implică, vine cu soluţii, nu mă joc, nici nu dictez, prezidez", a răspuns Iohannis, întrebat cum se cataloghează în acest mandat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close