Antena 3 CNN Politică Ce s-a ales de vorbele din campanie ale premierului Victor Ponta

Ce s-a ales de vorbele din campanie ale premierului Victor Ponta

Ce s-a ales de vorbele din campanie ale premierului Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Apr 2013   •   22:15

Premiul Victor Ponta pare să fi ajuns să se dezică de propriile declaraţiile după mai puţin de cinci luni.

Afirmaţiile au fost prezentate în ediţia de sâmbătă a emsiunii Q&A, de la Antena 3.

Este vorba despre o declaraţie de anul trecut a lui Ponta şi care făcea referire la cum e să fii lăudat de preşedintele Traian Băsescu.

"Nu e valabil nici măcar un minut ce zice Traian Băsescu. Doamne fereşte, să nu mă laude Traian Băsescu, că înseamnă că sunt ca el", spunea şeful Guvernului, pe 26 noiembrie 2012.

În urmă cu numai câteva zile, premierul a fost lăudat de preşedinte.

Preşedintele Traian Băsescu a lăudat, săptămâna trecută, nominalizările făcute de premierul Victor Ponta pentru şefia Parchetelor, spunând că propunerile ministrului interimar al Justiţiei nu-i dau dau motive să creadă că vor fi schimbări în trendul ascendent din acest sector.

Întrebat ce părere are despre acest lucru, premierul Victor Ponta a răspuns:

"Eram în campanie electorală. (...) Nu mă dezic de ce spuneam atunci, nu am o relaţie personală cu Traian Băsescu şi probabil că nu voi avea niciodată". Declaraţia este din 6 aprilie 2013.

Ministrul interimar al Justiţiei, Victor Ponta, a propus-o, miercuri, pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar pe Tiberiu Niţu ca procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ministrul Ponta: Am nominalizat-o pe Kovesi pe baza convingerilor mele. Am scos Justiţia de sub monopolul lui Morar. USL nu se rupe

Foto: Intact Images






×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close