Antena 3 CNN Politică Ce spune un lider PNL despre eșecul în alegeri. Unde au greșit liberalii

Ce spune un lider PNL despre eșecul în alegeri. Unde au greșit liberalii

Ce spune un lider PNL despre eșecul în alegeri. Unde au greșit liberalii
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Dec 2016   •   15:23

Preşedintele PNL Mureş, Doru Oprişcan, a declarat luni, pentru AGERPRES, că decizia Alinei Gorghiu de a se retrage de la conducerea Partidului Naţional Liberal este una corectă, întrucât rezultatul alegerilor parlamentare se datorează şi modului în care a fost coordonată campania electorală la nivel naţional. 

"Cred că decizia Alinei Gorghiu e o decizie corectă ţinând cont de rezultatele pe care le-am obţinut la nivel naţional. Cel puţin eu, ca preşedinte interimar al PNL Mureş, nu am fost convocat la nicio întâlnire cu conducerea partidului, dar gestul Alinei Gorghiu mi se pare o decizie corectă şi normală. Cred că rezultatul votului se datorează, în primul şi în primul rând - nu ca o scuză pentru mine - şi modului în care a fost condusă campania electorală de la nivel central. Ţinând seama de actuala legislaţie electorală şi de modul de derulare a campaniei electorale, rolul liderilor de la Bucureşti a fost deosebit de important. Se pare că prestaţia noastră acolo a lăsat de dorit şi asta a însemnat crearea unei atmosfere anti-PNL şi anti-dreapta în toată ţară", a spus Oprişcan. 

Doru Oprişcan a mai afirmat că, în acest moment, nu poate avansa vreun nume în privinţa succesorului Alinei Gorghiu la conducerea PNL. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: PNL
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close