Antena 3 CNN Politică Cea mai proastă veste pentru Liviu Dragnea de când e preşedinte PSD

Cea mai proastă veste pentru Liviu Dragnea de când e preşedinte PSD

Cea mai proastă veste pentru Liviu Dragnea de când e preşedinte PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Iul 2015   •   20:42

Liviu Dragnea a primit cea mai prostă veste de când a ajuns președinte interimar al PSD. Coordonatorul politic al partidului a aflat că judecătoarea care va analiza contestația sa la primul verdict în Dosarul Referendumul va fi Livia Stanciu, chiar șefa ÎCCJ, potrivit ştiripesurse.ro.

 
Imediat după ce a aflat vestea, Dragnea a anunțat că nu va mai comenta deciziile justiției și le-a ordonat și subordonaților din partid să facă la fel. 
 
"O să am o atitudine foarte interesantă faţă de justiţie. Adică aş vrea să nu mai vorbim despre ea. (...) Justiţia e una singură şi face dreptate", a spus Dragnea.

Informaţia a fost comentată vineri, la emsiunea Subiectiv, de la Antena 3. 
 
Pe 15 mai, Înalta Curte l-a condamnat pe Liviu Dragnea la un an de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de trei ani în dosarul Referendumului.
 
În replică, Liviu Dragnea spunea atunci că se consideră nevinovat.
 
Dragnea era acuzat, alături de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului organizat în 2012 pentru demiterea fostului preşedinte Traian Băsescu. Decizia nu e definitivă şi poate fi atacată.
 
Ulterior deciziei instantei, Dragnea şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru şi din funcţiile de conducere din PSD.
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close