Antena 3 CNN Politică Senatorul PNL Daniel Zamfir, amenințat cu excluderea din partid. „Care o fi comportamentul meu deviaționist?”

Senatorul PNL Daniel Zamfir, amenințat cu excluderea din partid. „Care o fi comportamentul meu deviaționist?”

Senatorul PNL Daniel Zamfir, amenințat cu excluderea din partid. „Care o fi comportamentul meu deviaționist?”
25 Ian 2018   •   20:52

Senatorul PNL Daniel Zamfir a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre avertizarea dată de Ludovic Orban, cu privire la excluderea sa din partid.

Liderul PNL Ludovic Orban spune că acesta a întreprins o inițiativă care contravine politicii partidului.

„Sunt proiecte asumate de partid, care parcurg o procedură internă de vot și avizare, și cele inițiate individual de parlamentari. Proiectul privind plafonarea dobânzilor nu este susținut de PNL, dar nu pot restrânge dreptul nimănui de a avea inițiativă. Domnul Zamfir are și alte atitudini neconforme cu deciziile partidului și, dacă va continua pe linia asta, ne vom despărți”, a declarat Ludovic Orban.

„Eu chiar nu înțeleg de ce domnul Orban readuce în discuție chestiunea aceasta cu excluderea mea din partid. Acest proiect de lege a fost asumant de mine și de alți colegi din partid. El a fost inițiat înainte ca domnul Ludovic Orban să fie președinte de partid. Nu știu de ce readuce în discuție. Inițiativa a plecat de la nevoiea de a reglementa dobânda pe care o percep instituțiile bancare în raport cu debitorii. Trebuia să intervenim cu un instrument, care există”, a spus Daniel Zamfir.

Cu toate acestea, senatorul PNL nu crede că acesta este adevăratul motiv pentru care este amenințat cu excluderea din partid. „Care o fi comportamentul meu deviaționist? Poate e deranjat domnul Orban că eu condam abuzurile”.

 

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close