Antena 3 CNN Politică Cine formează Guvernul? Vezi cine face parte din echipele de negocieri stabilite de PSD şi PD-L

Cine formează Guvernul? Vezi cine face parte din echipele de negocieri stabilite de PSD şi PD-L

Cine formează Guvernul? Vezi cine face parte din echipele de negocieri stabilite de PSD şi PD-L
02 Dec 2008   •   17:05

Marea Negociere a început. Partidele au început deja tatonările pentru formarea viitorului Guvern. Miza este foarte mare şi pentru că procentele sunt extrem de strânse. Deocamdată este sigur doar faptul că în interiorul fiecărui partid se poartă discuţii aprinse despre priorităţile pe care partidul ar trebui să le aibă la negocieri. Evident, cel mai vizat post este cel de premier, dar nici împărţirea ministerelor nu este de neglijat.
Cel mai important în acest moment este formarea unor echipe de negociatori care să poată obţine maximum din întâlnirile dintre partide. Surse din PSD au prezentat pentru Antena3.ro numele care se vehiculează că vor face parte din echipele de negocieri cu PD-L şi PNL.
Echipa de negociere a PSD cu PD-L
- Mircea Geoană
- Ilie Sârbu
- Cristian Diaconescu
- Miron Mitrea
Echipa de negociere a PSD cu PNL
- Mircea Geoană
- Adrian Năstase
- Ion Iliescu
- Cristian Diaconescu
Alte nume vehiculate:
- Liviu Dragnea
- Titus Corlăţean
Pe lângă acestea, apare şi numele lui Viorel Hrebenciuc, care până acum nu a lipsit de la nici un fel de negocieri importante şi este de aşteptat să nu o facă nici acum.
Şi PD-L se pregăteşte intens de negocieri. Surse din partid au prezentat pentru Antena3.ro numele vehiculate pentru discuţiile cu PSD şi PNL din perioada următoare:
Echipa de negocieri a PD-L
- Emil Boc
- Adriean Videanu
- Vasile Blaga
- Radu Berceanu
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: negocieri guvern Mircea Geoană
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close