Antena 3 CNN Politică Comentariul incredibil dat de Dacian Cioloș, pe Facebook: "Sângele trebuie lăsat să urce spre creier, nu să coboare spre ... "

Comentariul incredibil dat de Dacian Cioloș, pe Facebook: "Sângele trebuie lăsat să urce spre creier, nu să coboare spre ... "

Comentariul incredibil dat de Dacian Cioloș, pe Facebook: "Sângele trebuie lăsat să urce spre creier, nu să coboare spre ... "
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Mar 2016   •   12:36

"Sângele trebuie lăsat să urce spre creier, nu să coboare în....instalaţie". Asta a scris Dacian Cioloş într-un comentariu pe pagina sa de Facebook.

Reacţia a venit după ce un comentator l-a întrebat pe premier dacă are de gând să vândă portul Constanţa şi i-a spus că dă dovadă de slugărnicie faţă de liderii UE. 

Cioloş a dialogat intens cu românii pe Facebook în ultimele zile şi a dat explicaţii pe tema refugiaţilor, dar şi despre cheltuielile din bani publici. 

Întrebat de un comentator, pe facebook, dacă intenţionează să cedeze portul olandezilor de la DFDS, în schimbul intrării în spatiul Shengen, premierul a scris că discuţiile despre vînzarea Portului Constanţa sînt pure speculaţii iresponsabile.

Totodată, Cioloş a dat o replică mai puţin ortodoxă celui care l-a acuzat că nu susţine interesele României în faţa Uniunii europene, la fel de vehement ca premierul Ungariei.

"Nu vindem niciun port! E o minciună. Şi fiţi convins că atitudinea mea în raport cu liderii europeni este una demnă, folosindu-mi toată legitimitatea de premier al unei ţări demne, dar şi experienţa europeană la Bruxelles. Nu am făcut nicidată în viaţă sluj în faţa nimănui. Dar obiectivele unei ţări se ating şi prin diplomaţie nu doar prin declaraţii populiste şi sforăitoare care dau bine la electorat. Dacă asta numiţi "sânge în instalaţie" atunci într-adevăr, eu cred că sângele trebuie lăsat să urce spre creier şi nu să coboare în... instalaţie."

Dacian Cioloş le-a explicat internauţilor care îi puneau întrebări despre ordonanţa CCR că singurul lucru care s-a schimbat este că SRI nu mai poate fi organ de urmărire penală decât în anumite cazuri şi exclusiv în prezenţa unui procuror.

La scurt timp după ce a lansat platforma de transparenţă bugetară unde româmii pot vedea cum şi pe ce s-au cheltuit banii instituţiilor, şeful Executivului a început să fie atacat, pe Facebook, pentru bugetele unor direcţii, ministere sau servicii. Cioloș a explicat că toţi cei care vor cheltui banii publici vor da explicaţii, cît timp acestea vor fi cerute.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close