Antena 3 CNN Politică Ciutacu: "Da, Ponta ne-a înşelat. Este incorect faţă de noi, electorii. E la fel cum s-ar simţi el, dacă nu l-ar nominaliza Băsescu premier"

Ciutacu: "Da, Ponta ne-a înşelat. Este incorect faţă de noi, electorii. E la fel cum s-ar simţi el, dacă nu l-ar nominaliza Băsescu premier"

Ciutacu: "Da, Ponta ne-a înşelat. Este incorect faţă de noi, electorii. E la fel cum s-ar simţi el, dacă nu l-ar nominaliza Băsescu premier"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    10 Dec 2012   •   18:50

Jurnalistul Victor Ciutacu se alătură colegului său, Mircea Badea, şi spune că se declară înşelat de premierul Victor Ponta, după ce prim-ministrul a anunţat imediat după alegeri că va face alianţă cu UDMR.

"Vreau să-i spun domnului Ponta că toată lumea care a votat USL nu a ştiut că USL va face alianţă de guvernare cu UDMR. Dânsul e incorent faţă de noi, votanţii domniei sale. Mie dacă îmi spunea că face alianţă cu UDMR, poate că nu mă duceam la vot sau poate nu-i votam", a declarat ziaristul Victor Ciutacu, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Ciutacu a făcut apoi o comparaţie între premierul Victor Ponta şi preşedintele Traian Băsescu.

"USL este o construcţie politică ce a intrat în alegeri cu anunţul clar că Victor Ponta este nominalizarea pentru premier, deci Băsescu procedează incorect, dacă nu-l nominalizează ca prim-ministru (...) Cum Ponta s-ar simţi înşelat de Băsescu nenominalizându-l, aşa ne simţim şi noi înselaţi de el", a explicat jurnalistul.

Victor Ciutacu nu este singurul care s-a declarat înşelat de premierul PSD, după anunţul privind o posibilă alianţă cu maghiarii.

Anunţul premierului Victor Ponta, de duminică seara, privind o posibilă alianţă a USL cu UDMR a stârnit adevărate ecouri în presă.

Mircea Badea a spus duminică seara, la Antena 3, că nu-l mai vrea pe Victor Ponta premierul României, după respectivul anunţ.

”Linia trebuie să se tragă peste Ponta, care nu trebuie să mai fie prim-ministru. Nu văd care e diferenţa faţă de Băsescu. Urlăm împotriva acestuia că nesocoteşte votul popular. Cel potrivnic lui. Corect. Ce-a făcut aseară Ponta? A nesocotit votul popular, mai grav chiar decât Băsescu, votul popular care îi fusese încredinţat”, a scris Mircea Badea, pe blogul său.





×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close