Antena 3 CNN Politică Ciuvică: SRI face poliţie politică în interesul lui Băsescu

Ciuvică: SRI face poliţie politică în interesul lui Băsescu

Ciuvică: SRI face poliţie politică în interesul lui Băsescu
01 Oct 2007   •   15:12

Grupul de Investigaţii Politice (GIP) a făcut publice orginalele celor două adrese ale SRI referitoare la senatorul liberal Norica Nicolai şi încă două adrese ale Serviciului care fac referire la partidul liberal şi la intenţia social democraţilor de a-l înlocui pe Victor Ponta din funcţia de secretar al Camerei. Cele două noi adrese aparţin tot Grupului de Evidenţă din SRI, condus de Vasile Stanciu. Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice Mugur Ciuvică spune că autenticitatea acestor noi documente demonstrează că SRI face poliţie politică, iar beneficiarul acestor note este chiar preşedintele Traian Băsescu.

Adresa referitoare la senatorul liberal are următorul conţinut: ?Domnule Director, Informaţia prezentată se referă la unele intenţii ale PNL?. Această adresă este vizată şi semnată de prim-adjunctul SRI Florian Coldea şi este datată 21 octombrie 2005.

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat luni că din punctul său de vedere, apariţia numelui său în adresa SRI dată publicităţii de GIP reprezintă ?o chestie neserioasă?, întrucât informaţia la care se referă a apărut în presă, în acea perioadă, nefiind secretă.

?Din punctul meu de vedere e doar o continuare a bătăliei dintre PNL şi SRI, o bătălie în care nu înţeleg de ce sunt eu implicat?, a adăugat Ponta.

Antena3.ro

×
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close