Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre Liviu Dragnea și Victor Ponta

Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre Liviu Dragnea și Victor Ponta

Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre Liviu Dragnea și Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Iul 2017   •   18:49

Codrin Ștefănescu, sâmbătă, 15 iulie, într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune, a spus că „pe capul lui Dragnea, s-a pus un preţ.

Pentru început, Codrin Ştefănescu a făcut câteva declaraţii despre Victor Ponta: „Vreau să vă spun un detaliu: Victor Ponta a pierdut fiindcă a cedat. Victor Ponta a pierdut fiindcă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD, fără să-i ceară nimeni. (...) Noi l-am fi susţinut până în pânzele albe. Liviu Dragnea, spre deosebire de Victor Ponta, nu-şi va da demisia şi nu cedează în această bătălie. Vom merge împreună cu el, pentru că este o bătălie pentru România."

În continuare, a declarat: „Vom lua măsuri, în primul rând legate de legislaţie, ca abuzuri să nu se mai poată petrece. În primul rând, electoratul nostru şi cei care ne-au votat - le-am promis că vom readuce democraţia în România - aşteaptă de la noi un pachet legislativ în sensul acesta. (...) Ţara suferă de ani de zile. Zi de zi, auzim despre abuzuri incalificabile. (...) Pe capul lui Dragnea, s-a pus un preţ. Avem nouă oameni în partid care ne-au spus cu subiect şi predicat: când am fost la anchetă, ni s-a spus – nu vrei să meargă dosarul mai departe sau nu vrei să-ţi luăm şi familia şi copiii, declari ceva de Dragnea, orice", a spus Codrin Ştefănescu, potrivit DC News.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close