Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, mesaj pentru Dragnea: Te așteptăm acasă, camarade

Codrin Ștefănescu, mesaj pentru Dragnea: Te așteptăm acasă, camarade

Te așteptăm acasă, camarade, este mesajul postat de Codrin Ștefănescu, după ce Liviu Dragnea a câștigat procesul în care cerea recunoașterea zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă, dacă ar fi fost lăsat să lucreze: „E prea mult si prea strigător la cer ceea ce ai pătimit”.

Codrin Ștefănescu, mesaj pentru Dragnea: Te așteptăm acasă, camarade
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    23 Apr 2021   •   17:43

„Te așteptăm acasă, camarade! E prea mult si prea strigător la cer ceea ce ai pătimit! Ai fost deținut politic și toți au înțeles asta! E timpul să te întorci acasă și să decizi ce și cum! Acum”, scrie pe Facebook Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea a câștigat, vineri, procesul în care cerea recunoașterea, de către Administrația Penitenciarului Rahova, a zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă dacă ar fi fost lăsat să lucreze.

Liviu Dragnea a câștigat procesul în care cerea recunoașterea, de către Administrația Penitenciarului Rahova, a zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă, în cazul în care ar fi fost lăsat să lucreze.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au admis, vineri, contestaţia formulată de Liviu Dragnea, în contradictoriu cu Administrația Penitenciarului Rahova.

Magistrații i-au recunoscut cele 50 de zile în care nu a putut munci, din cauză că nu i-a fost acordat acest drept de conducerea Penitenciarului Rahova.

Este vorba despre perioada în care nu a fost scos la muncă, mai exact din luna iulie a anului 2020 și până în februarie 2021. Ele i-au fost pontate ca fiind zile muncite.

Liviua Dragnea a ispășit aproape doi ani de zile, din pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare cu executare, pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Teleorman.

Fostului lider PSD i-au fost pontate zilele în care nu a muncit, din diverse motive. A și avut hotărâri în acest sens, mai exact două, iar prin aceste hotărâri se arăta că i-a fost încălcat dreptul la muncă, din partea celor de la Penitenciarul Rahova.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close