Antena 3 Politică Codrin Ştefănescu: Nu este normal să fie refuzaţi doi miniştri pentru a treia oară. Nu facem alte propuneri

Codrin Ştefănescu: Nu este normal să fie refuzaţi doi miniştri pentru a treia oară. Nu facem alte propuneri

23 Ian 2019   •   16:55
Codrin Ştefănescu: Nu este normal să fie refuzaţi doi miniştri pentru a treia oară. Nu facem alte propuneri

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, miercuri, la Ploieşti, că partidul nu va veni cu alte propuneri pentru Ministerul Dezvoltării şi pentru cel al Transporturilor, considerând că nu este normal ca doi miniştri să fie refuzaţi de preşedintele Klaus Iohannis pentru a treia oară.

Codrin Ştefănescu a declarat că nu este normal ca cei doi miniştri propuşi, Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici, să fie respinşi din nou de preşedintele Klaus Iohannis.

„Nu este normal să avem pentru a treia oară refuzaţi doi miniştri când ştiţi, toată România ştie, că am preluat Preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Nu PSD a preluat, România a preluat. Fiecare ministru al nostru din cabinetul doamnei Viorica Dancilă coordonează un fel de grup, un fel de consiliul de miniştri, pe resortul respectiv. La Dezvoltare şi la Transportori nu avem miniştri care să semneze mapele şi care să coordonez aceste întâlniri”, a declarat Codrin Ştefănescu, într-o conferinţă de presă la Ploieşti.

Întrebat de ce partidul nu face alte propuneri de candidaţi, Ştefănescu a răspuns că „asta este decizia pe care am luat-o noi”.

„Nu vrem să-i schimbăm pur şi simplu, pentru că asta este decizia pe care am luat-o noi, nu lăsăm niciun om deoparte. Şi nu poate să vină Werner Iohannis şi camarila să explice că Olguţa Vasilescu a fost bună doi ani ca ministru al muncii, şi a mărit pensiile, salariile şi a făcut cu doi ani mai devreme tot ce ne-am propus în programul de guvernare şi acum nu mai e bună la ministrul al Dezvoltării. Nu merge aşa”, a mai spus Ştefănescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că va formula „într-un timp rezonabil” un răspuns la propunerile de miniştri la Transporturi şi Dezvoltare. Viorica Dăncilă i-a trimis luni şefului statului o nouă scrisoare în care îi cere să-i numească miniştri pe Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

Sursă: Mediafax
×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close