Antena 3 CNN Politică Codrin Ștefănescu, reacție după anunțarea întrebărilor pentru referendum. ”Face bășcălie”

Codrin Ștefănescu, reacție după anunțarea întrebărilor pentru referendum. ”Face bășcălie”

Codrin Ștefănescu, reacție după anunțarea întrebărilor pentru referendum. ”Face bășcălie”
25 Apr 2019   •   12:46

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că președintele Klaus Iohannis face ”bășcălie” de români prin întrebările supuse referendumului național și mai ales prin faptul că nu a ieșit personal să anunțe la ce anume vor avea de răspuns românii pe 26 mai.

”În primul rând, numitul Klaus Werner Iohannis face bășcălie de români și România. A trimis purtătorul de cuvânt să ne spună cam care ar fi teleme de la referendum. Cam atât de importante sunt aceste două întrebări încât nu a catadicsit să iasă domnia sa să le anunțe.

În al doilea rând, Klaus, PNL și Cioloș se contrazic între ei, asta pentru că Prună și Cioloș au dat OUG pe justiție, peste noapte, și au transformat SRI în organ de cercetare penală. Eu am impresia, la fel ca și alți români, este o impresie comună, că la ei nu știe stânga ce face dreapta.

Cu această ieșire publică ne-am lămurit! Nu au niciun fel de program de guvernare, nicio soluție, iar bunăstarea românilor și a României nu prezintă niciun fel de interes pentru ei, iar temele care lor li se par importante nu sunt nicidecum cele care vizează bunăstarea românilor.

Cred că după ce a bifat și chestia asta, așa cum i-au dat tovarășii care îl controlează și îl direcționează, acum poate pleca liniștit în concediu, pentru că și-a făcut datoria față de Sistem.”, a declarat Codrin Ștefănescu, pentru stiripesurse.ro.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close