Antena 3 CNN Politică Colegiu Director PDL, duminică: Amânarea alegerii conducerii şi disocierea demnitarilor de afaceri, pe agendă

Colegiu Director PDL, duminică: Amânarea alegerii conducerii şi disocierea demnitarilor de afaceri, pe agendă

Colegiu Director PDL, duminică: Amânarea alegerii conducerii şi disocierea demnitarilor de afaceri, pe agendă
Sursa foto: Colegiu Director PDL
28 Mai 2010   •   10:31

Colegiul Director al PDL se reuneşte duminică după amiază, la Palatul Parlamentului, pentru a valida decizia Biroului Permanent Naţional de amânare a alegerilor interne pentru începutul anului 2011. Tot în cadrul conducerii lărgite a PDL se va analiza şi vota propunerea ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, ca actualii demnitari ai partidului să aleagă între funcţii şi implicarea în activitatea propriilor societăţi care au afaceri cu statul. Colegiu Director va mai aproba şi echipa de comunicare propusă de BPN din care fac parte Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Sever Voinescu, Roberta Anastase, Liviu Negoiţă, Gheorghe Flutur, o parte din ei urmând a activa ca purtători de mesaje ai partidului.

Biroul Permanent Naţional al PDL a decis să propună membrilor Colegiului Director amânarea alegerilor la vârful partidului pentru începutul anului viitor, măsura fiind socotită necesară pentru ca formaţiunea să se concentreze pe activitatea guvernamentală. Totuşi, alegerile interne la nivelul filialelor vor continua de-a lungul acestui conform calendarului stabilit, fiind amânată doar alegerea liderilor la nivel naţional.

"Este o propunere a Biroului Permanent către Colegiul Director, care se va întruni la sfârşitul acestei luni, legată de amânarea alegerilor în PDL la nivel naţional până la începutul anului viitor, hotărârea fiind adoptată de BPN cu doar două abţineri. Considerentul clar este că trebuie să ne concentrăm pe implementarea măsurilor din memorandumul cu FMI şi cu rezolvarea problemelor economice şi sociale ale ţării", declarase vicepreşedintele Gheorghe Flutur la finele şedinţei Biroului Permanent Naţional desfăşurată luni.

La Colegiul Dirctor se va mai prezenta din partea echipei de comunicare propunerea ca principalii purtători de mesaje să fie cei trei Sever Voinescu - la nivel parlamentar, Gheorghe Flutur care este preşedinte de consiliu judeţean, iar Liviu Negoiţă care este primar.

Deputatul PDL Sever Voinescu a precizat, pentru MEDIAFAX, că "există o reorganizare a partidului în plan comunicaţional şi că s-au stabilit anumite grupuri care să gestioneze preocuparea pentru coerenţa de mesaj şi de gestionare zilnică a relaţiei cu presa". El a adăugat că a fost cooptat în această echipă şi va gestiona comunicarea la nivel parlamentar. Biroul Permanent al PDL a stabilit o echipă care se va ocupa cu zona de comunicare a partidului din care fac parte Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Sever Voinescu, Roberta Anastase, Liviu Negoiţă, Gheorghe Flutur.

Antena3.ro


×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close