Antena 3 CNN Politică Confruntare în direct între Gelu Vişan şi Răzvan Dumitrescu

Confruntare în direct între Gelu Vişan şi Răzvan Dumitrescu

Confruntare în direct între Gelu Vişan şi Răzvan Dumitrescu
Sursa foto: Foto: Videonews
07 Apr 2011   •   21:55

Dezbatere aprinsă, în cadrul emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, pe tema bărbatului decedat în fața unuia din spitalele închise de Ministerul Sănătății. Deputatul PDL Gelu Vişan s-a arătat nemulțumit de modul în care Antena 3 a prezentat cazul și a intrat în conflict cu moderatorul Răzvan Dumitrescu.

Democrat-liberalul acuză atât emisiunea "Subiectiv", cât şi întregul post Antena 3 de faptul informează fals cetăţenii, întrucât spitalul la care ar fi trebuit să ajungă bărbatul nu avea secţiile autorizate pentru a-l trata.

Indignat de încercările lui Vişan de a transmite responsabilitatea mai departe, Răzvan Dumitrescu se sprijină de biroul PDL-istului, lăsând impresia acestuia că ar fi dat cu pumnul în masă.

Moderatorul explică într-un final că gestul nu a fost unul violent, întrucât în caz contrar ar fi sărit paharele de pe masă.

Un bărbat a murit în faţa spitalului din Bălceşti, Vâlcea, unitate desfiinţată la începutul lunii aprilie. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost transportat cu maşina personală a unui vecin dintr-o localitate aflată la 50 de kilometri de Bălceşti.

 




×
Subiecte în articol: Subiectiv Răzvan Dumitrescu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close