Antena 3 CNN Politică Confruntarea pentru prezidenţiale: miercuri, la 19.30, la TVR

Confruntarea pentru prezidenţiale: miercuri, la 19.30, la TVR

Confruntarea pentru prezidenţiale: miercuri, la 19.30, la TVR
18 Noi 2009   •   15:17

Dezbaterea între primii cinci candidaţi la preşedinţie, dupa procentele obţinute în sondaje, va avea loc miercuri, cel mai probabil la orele 19.30 - 19.45, la TVR. Este vorba despre candidaţii, în ordine alfabetică, Crin Antonescu, Traian Băsescu, Mircea Geoană, Kelemen Hunor şi Sorin Oprescu.

Potrivit lui Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al staff-ului de campanie a lui Traian Băsescu, o scrisoare a fost trimisă lui Alexandru Sasu, directorul TVR, solicitându-i-se organizarea unei dezbateri, în studiorurile televiziunii naţionale.

Scrisoarea a fost semnată numai de patru dintre cele cinci staff-uri de campanie, în urma unor neînţelegeri cu PSD, care a părăsit negocierile.

?În urma negocierilor, urma să aibă loc la TVR o dezbatere în cinci candidaţi. Temele fuseseră stabilite, agreate, dar am ajuns la un punct care putea fi lesne depăşit, moment în care domnul Hrebenciuc s-a ridicat de la masă şi a plecat? a spus Sever Voinescu. ?În acest moment suntem decişi să facem o dezbatere, în cinci, aşa cum am convenit împreună şi cu staff-ul domnului Mircea Geoană. Suntem patru candidaţi, în aşteptarea celui de-al cincilea? a adăugat el.

Motivul plecării lui Hrebenciuc pare să fi fost dezacordul în ceea ce priveşte numărul moderatorilor şi televiziunile de la care provin aceştia. Nu se ştie încă dacă Mircea Geoană va participa la această dezbatere.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: dezbatere
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close