Antena 3 CNN Politică Confruntările Elenei Udrea cu denunţătorii s-au terminat. Avocat: Au fost puse sute de întrebări

Confruntările Elenei Udrea cu denunţătorii s-au terminat. Avocat: Au fost puse sute de întrebări

Confruntările Elenei Udrea cu denunţătorii s-au terminat. Avocat: Au fost puse sute de întrebări
19 Mar 2015   •   18:00
UPDATE 17.50 - Avocatul Elenei Udrea a declarat, joi, la finalul confruntărilor, că Ştefan Lungu a afirmat în faţa procurorilor că fostul ministru al Dezvoltării Regionale "nu a ştiut despre faptul că el făcea anumite plăţi la partid".

Despre confruntarea cu Ana Maria Topoliceanu, avocatul a afirmat că a fost "o întâlnire decentă, ca între două persoane care se află în faţa unei autorităţi şi care dau declaraţii; s-au comportat ca două persoane care au fost chemate la o confruntare".

Avocatul a mai spus că, în timpul confruntărilor, care au durat aproape 8 ore, "au fost puse sute de întrebări".


UPDATE: Elena Udrea a ajuns la DNA unde urmează să se confrunte cu Ana Maria Topoliceanu. Protejata lui Traian Băsescu a venit coafată.  Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, la intrarea în sediul DNA, că Elena Udrea va fi confruntatã cu Ştefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu şi Adrian Gărdean.

Striblea a spus că a pregătit împreună cu Elena Udrea întrebările pentru denunţătorii cu care va fi confruntată, precizând că au câteva zeci de întrebări. "În procedura confruntării, oricând de bine ar fi pregătit să mintă, şi mă refer la cei care au făcut afirmaţii mincinoase despre doamna Udrea, în urma unui tir de întrebări, poate să fie adus la adevăr", a mai spus avocatul.


-----

Elena Udrea a anunţat pe pagina sa de Facebook că astăzi se va întâlni cu denunţătorii săi. Aceasta spune că această confruntare ar fi fost întârziată de magistraţi. Avocaţii săi spun că sunt încrezători.

Elena Udrea şi fostul consilier Ştefan Lungu se întâlnesc astăzi faţă în faţă la Direcţia Naţională Antiocorupţie. Elena Udrea l-a acuzat pe Ştefan Lungu ca a turnat-o la procurori pentru a scăpa de arestul preventiv şi a solicitat o confruntare cu acesta. Ştefan Lungu este acuzat de trafic de influenţă şi de luare de mită şi a fost plasat în arest la domiciliu după ce ar fi făcut un denunţ despre fosta sa şefă, Elena Udrea, în dosarul "Gala Bute". Udrea a fost arestata preventiv în acest dosar, fiind acuzată de comiterea mai multor infracţiuni printre care luare de mită şi abuz în serviciu.

Iată mesajul pe care l-a publicat pe reţeaua de socializare:

"După două săptămâni şi jumătate de la momentul solicitărilor, astăzi vor avea loc, în sfârşit, confruntările între Elena Udrea şi denunţătorii săi în dosarul „Gala Bute".

Ca şi constatare: acest demers al anchetatorilor a fost dispus abia după ce avocaţii au invocat în spaţiul public întârzierea punerii în aplicare a cererilor fostului ministru al Dezvoltării şi după textul publicat în urmă cu câteva zile în care se spunea că „ancheta se derulează în ritm de melc".

Elena Udrea şi avocaţii sunt încrezători că aceste confruntări vor dovedi caracterul mincinos al susţinerilor denunţătorilor şi vor permite evidenţierea adevărului în această speţă."

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close