Antena 3 CNN Politică Congres PSD - Stănescu: ”Suntem obligați să câștigăm alegerile din acest an!”

Congres PSD - Stănescu: ”Suntem obligați să câștigăm alegerile din acest an!”

PSD este singurul partid care poate învinge PNL, a declarat candidatul la funcția de secretar general al PSD, Paul Stănescu. ”Suntem obligați să câștigăm alegerile din acest an! Înfrângerea nu este o opțiune!”, a declarat el.

Congres PSD - Stănescu: ”Suntem obligați să câștigăm alegerile din acest an!”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    22 Aug 2020   •   12:45

Anul 2019 a fost unul greu pentru PSD. Am analizat ce s-a întâmplat, am înțeles mesajul cetățenilor, ne-am admis greșelile și am început o schimbare, zic eu, profundă a partidului nostru. Astăzi însă nu mai vreau să vă vorbesc de ce am pierdut anul trecut. Astăzi vreau vă spun de ce trebuie să câștigăm în acest an! Nu doar să ne propunem să câștigăm! Suntem obligați să câștigăm alegerile din acest an! Înfrângerea nu este o opțiune! Avem o singură variantă: Victoria! O victorie categorică, o victorie totală, o victorie zdrobitoare împotriva partidului de guvernământ”, a declarat Paul Stănescu.

”Miza acestor alegeri este salvarea României”

Miza acestor alegeri este salvarea democrației în România. De la zi la zi, Guvernul Orban și Iohannis încearcă, sub pretextul pandemiei, să preia controlul total asupra statului, asupra instituțiilor independente, încearcă să pună pumnul în gură celor care îi critică, face dosare penale celor care îndrăznesc să spună altceva decât linia oficială.(...)

Încalcă fără să clipească drepturi și libertăți fundamentale, pe motiv că este coronavirus. Se comportă ca niște dictatori sovietici(...).Se cred deasupra legii și deasupra pandemiei”, a mai spus Stănescu.

El mai spune că PSD are forța de a câștiga din nou alegerile în Capitală, Craiova, Constanța și în alte orașe.

Congresul extraordinar al PSD - Marcel Ciolacu: ”PSD va continua să îi apere pe cei care au muncit o viață”

Congres PSD cu miză uriașă! Social-democraţii îşi aleg astăzi viitorul lider. Marcel Ciolacu şi Eugen Teodorovici se luptă să obţină şefia PSD. 

×
Subiecte în articol: Iohannis Orban Stănescu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close