Antena 3 CNN Politică Consilieri PDL din Consiliul General Bucureşti: Sorin Oprescu nu are capacitatea de a conduce oraşul

Consilieri PDL din Consiliul General Bucureşti: Sorin Oprescu nu are capacitatea de a conduce oraşul

Consilieri PDL din Consiliul General Bucureşti: Sorin Oprescu nu are capacitatea de a conduce oraşul
Sursa foto: Foto: INTACT Images
24 Mar 2011   •   19:36

Sorin Oprescu nu are capacitatea de a administrsa oraşul şi încearcă să dubleze costurile unor proiecte importante, cum ar fi Lia Manoliu sau Sala Polivalentă, conform consilierilor PDL din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, conform Mediafax.

"În acest context, ne exprimăm, încă odată, îngrijorarea faţă de dublarea, de către Sorin Oprescu, a costurilor acestor proiecte. Drept urmare, considerăm inacceptabilă încercarea primarului Oprescu de a crea aparenţa unui conflict politic pentru a-şi ascunde incapacitatea de a administra oraşul şi superficialitatea cu care îşi exercită atribuţiile", se arată în comunicat.

De asemenea, democrat-liberalii au spus că Sorin Oprescu a încălcat legea şi a redactat un buget fără să ţină cont de voturile date în Consiliul General.

"Nu PDL, PSD, PNL, PRM sau PNG sunt de vină pentru acest lucru. Vina îi aparţine lui Sorin Oprescu. Îi cerem primarului să intre în legalitate şi să rescrie bugetul în mod corect, aşa cum a fost acesta aprobat în şedinţa CGMB”, mai arată comunicatul. 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu pdl capacitate
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close