Antena 3 Politică Corina Creţu îi răspunde lui Pacepa: Voi apela la justiţie pentru a stopa aceste minciuni

Corina Creţu îi răspunde lui Pacepa: Voi apela la justiţie pentru a stopa aceste minciuni

de M.Z.    |    14 Aug 2013   •   09:20
Corina Creţu îi răspunde lui Pacepa: Voi apela la justiţie pentru a stopa aceste minciuni
Sursa foto: Foto: corinacretu.wordpress.com
Europarlamentarul PSD, Corina Creţu, spune că va apela la justiţie pentru a stopa ''minciunile'' pe care fostul şef al serviciilor de informaţii române, Mihai Pacepa, le-a făcut la adresa sa.
 
''Văd că arşiţa verii generează tulburări grave şi îi predispune pe unii la fantasmagorii tabloido-conspiraţioniste, care n-ar inspira nici măcar scenarii (neverosimile) de filme proaste. Voi apela la justiţie pentru a stopa aceste minciuni, chiar dacă nu aş vrea să îi dau autorului acestor inepţii nici un fel de atenţie'', a anunţat Corina Creţu pe un site de socializare. 

 
 
"Din păcate, am aflat de curând că un mare patriot american şi un om onorabil, stimatul general cu patru stele Colin Powell, ar fi căzut victima unei capcane de spionaj. Nu ştim cu precizie când a început această legătură şi cât de intimă a devenit, Powell negând aventura. Există totuşi câteva informaţii despre cealaltă parte implicată în această relaţie, care sugerează că a fost turnată în matriţa KGB-ului", scrie Pacepa. 

Un hacker a publicat recent o serie de mailuri în care europarlamentarul Corina Creţu îşi mărturisea dragostea ce i-o poartă lui Colin Powell.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close