Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu, despre suspendarea preşedintelui: Nu are niciun rost sa negociezi ceva cu Traian Băsescu

Crin Antonescu, despre suspendarea preşedintelui: Nu are niciun rost sa negociezi ceva cu Traian Băsescu

Crin Antonescu, despre suspendarea preşedintelui: Nu are niciun rost sa negociezi ceva cu Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    24 Ian 2013   •   21:36

Joi seară, în cadrul emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", Răzvan Dumitrescu împreună cu liderul PNL Crin Antonescu au comentat declaraţiile făcute de Sorin Frunzăverde cu privire la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

În opinia preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, ar trebui iniţiată o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, iar primul pas ar putea fi modificarea legii referendumului, pentru ca întregul proces să nu dureze mai mult de o lună.


"Cu Băsescu nu este de negociat, Băsescu trebuie suspendat din nou şi eu cred că românii vor vota masiv pentru demiterea lui", a declarat Sorin Frunzăverde.

Co-preşedintele Uniunii Social Liberale este de acord cu cele spuse de Sorin Frunzăverde şi consideră că majoritatea celor aflaţi în PNL sunt de aceeaşi părere.

"Ca valoarea axiomatică, împărtăşesc enunţul lui Sorin Frunzăverde şi sunt convins că este împărtăşit de majoritatea fruntaşilor şi membrilor PNL", a spus Crin Antonescu, joi, la Antena 3.


Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "
Subiectiv"

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close