Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Falimentul PSD e pe toate fronturile, nu cred că pesediștii vor da ordonanță pe amnistie și grațiere

Crin Antonescu: Falimentul PSD e pe toate fronturile, nu cred că pesediștii vor da ordonanță pe amnistie și grațiere

Crin Antonescu: Falimentul PSD e pe toate fronturile, nu cred că pesediștii vor da ordonanță pe amnistie și grațiere
29 Noi 2018   •   22:19

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu se îndoiește că PSD va merge până la capăt și că va trece prin Guvern o ordonanță privind amnistia și grațierea. Antonescu a comentat declarația făcută de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

"Agenda unei țări nu poate fi făcută de domnul Codrin Ștefănescu care vitejește iese și anunță amnistii, grațieri și dreptate până la capăt. Chestiunea e oarecum tranșată. Falimentul PSD pe toate fronturile este foarte clar și problema care se pune ca acest faliment să nu devină falimentul întregii Românii. Sigur că această ordonanță poate fi dată, eu mă îndoiesc că o vor da. Dacă aveau determinarea, elementele, resursele să o dea, o dădeau de mult. Din prima zi a guvernării. Eșecul ei înainte de a fi dată ține de percepția întregii societății românești, chiar și a partizanilor PSD, că ea este dată cu dedicație. Eu nu am cum să știu cum gândesc decidenții reali din PSD, adică nu domnul Ștefănescu, problema societății românești nu este această ordonanță, chiar și dacă este dată, nu se oprește țara, chiar și dacă domnul Dragnea scapă. Nicio discuție nu este serioasă despre justiție dacă nu acceptăm faptul că s-au făcut și abuzuri. Dar nu ne putem întoarce la perioada de dinainte de 2004", a declarat Crin Antonescu, la Digi24.

Ștefănescu: PSD va da OUG pe amnistie și grațiere

Klaus Iohannis, despre o ordonanță pentru amnistie și grațiere: „Ar fi o catastrofă pentru România, ar declanșa o criză politică fără precedent”

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close