Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Nu am cerut niciun fel de garanţie de la PSD privind candidatura la prezidenţiale

Crin Antonescu: Nu am cerut niciun fel de garanţie de la PSD privind candidatura la prezidenţiale

Crin Antonescu: Nu am cerut niciun fel de garanţie de la PSD privind candidatura la prezidenţiale
de S.T.    |    20 Sep 2013   •   14:11

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri că a vorbit la telefon cu premierul Victor Ponta despre temele aflate pe agenda Parlamentului, despre comisia comună "Roşia Montană", subliniind că discuţia nu s-a axat pe candidatura sa la prezidenţiale şi că nu a cerut garanţii de la social-democrați pentru a-l susţine în alegeri.

"Am vorbit la telefon, am recapitulat temele din agendă—ce se petrece la Parlament, comisia comună cu Roşia Montană, chestiunile astea. După cum am văzut declaraţiile, mergem înainte. Chestiunea asta cu certatul şi cu împăcatul face parte din vocabularul dumneavoastră (al presei—n.r.) şi probabil l-a împrumutat şi premierul, ca să o termine odată cu dumneavoastră", a spus Crin Antonescu, la Palatul Parlamentului, înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului.

Întrebat dacă a primit garanţii că va rămâne candidatul USL la prezidenţiale, preşedintele PNL a spus că nu a cerut asemenea garanţii.

"Asta este obsesia dumneavoastră. Nu e a mea. Eu am vrut să clarificăm public nişte chestii, nu am cerut nimănui niciun fel de garanţie. Eu îmi văd de treaba mea şi nuanţele din declaraţiile colegilor de la PSD le aparţin, dânşii au simţit nevoia să se clarifice asupra unor lucruri. A avut loc o discuţie telefonică, dar nu despre candidatura la prezidenţiale, pentru că asta nu e o temă pentru mine. Lucrurile sunt foarte clare pentru mine, ca să nu vorbim că e o temă din agenda anului 2014. Suntem în anul 2013. Am vorbit despre săptămâna aceasta, despre deciziile importante care trebuie luate şi ne-am înţeles după cum era normal", a mai spus Antonescu.

×
Parteneri
Ninge în toiul lunii mai, pe Transalpina. Avertisment pentru șoferi
x close