Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: PNL nu va negocia cu PSD

Crin Antonescu: PNL nu va negocia cu PSD

Crin Antonescu: PNL nu va negocia cu PSD
14 Sep 2007   •   14:51

Tema moţiunii de cenzură a PSD nu comportă nicio negociere şi nicio schimbare de opinie, a anunţat vicepreşedintele PNL, Crin Antonescu. Acesta a mai declarat că PNL nu acceptă o coaliţie de guvernare alături de PSD. Dacă moţiunea va trece, liberalii îşi asumă guvernarea şi nu sunt dispuşi să intre în altă formulă în Executiv. Crin Antonescu susţine că în acest moment nu există nicio criză la guvernare. ?Premierul va avea mereu un dialog cu toate partidele politice din România, inclusiv cu PSD care este grupul parlamentar cel mai numeros? a precizat el.

Liberalii îl acuză pe Train Băsescu că se comportă ca ?un preşedinte al unui singur partid?, deoarece continuă să se întâlnească numai cumembrii PD şi să stabilească diverse strategii, acest lucru fiind neconstituţional.

Crin Antonescu a criticat şi remarca discriminatorie a preşedintelui Băsescu la adresa medicului armean care l-a operat la Spitalul Militar.

?Atacurile lui Traian Băsescu la adresa miniştrilor Educaţiei şi Finanţelor şubrezesc imaginea Guvernului. Preocuparea preşedintelui pentru educaţie este recentă iar dezbaterile pe tema învăţământului trebuie scoase din sfera politică?, a mai spus vicepreşedintele PNL.

Liberalii sunt îngrijoraţi de implicarea Parchetului şi DNA- ului în jocurile politice pentru că scot la lumină informaţii pe surse, în folosul unor oameni politici.

Anca Bundaru, Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close