x close

Crin Antonescu: Se pot face discuţii cu grupuri politice, cum ar fi UDMR

de Antena3.ro    |    25 Oct 2010   •   14:07
Crin Antonescu: Se pot face discuţii cu grupuri politice, cum ar fi UDMR 429 Foto: Intact Images

Deşi a declarat că şansele ca moţiunea să nu treacă sunt de 55%, Crin Antonescu nu şi-a pierdut în totalitate speranţa că votul ar putea fi schimbat, chiar şi pe ultima sută de metri. Liderul liberal este de părere că Opoziţia poate încă să schimbe soarta moţiunii prin „discuţii cu grupurile parlamentare, precum UDMR”.

„Se pot face discuţii cu grupuri politice, cum ar fi UDMR, indiferent de declaraţiile care s-au dat acolo, ca răspuns la alte declaraţii, cu grupul minorităţilor şi, de asemena, vor continua şi noi discuţii cu parlamentari individual”, a declarat Crin Antonescu, la finalul BPC.

Preşedintele PNL a mai precizat că deplânge faptul că săptămâna trecută s-a "pierdut timpul", el apreciind că împreună cu PSD s-ar fi putut contura alternativa la actuala guvernare până la detaliu, inclusiv în ceea ce priveşte numele premierului.

"Există şanse să discutăm cu UDMR. Nu eu trebuie să fiu convins. Numai că trebuie să ai ce discuta cu UDMR, pentru că schimburi de păreri despre situaţia politică în general putem avea oricând”, a adăugat Antonescu.

 

Citeşte mai multe despre:

Crin Antonescu PNL discutii UDMR motiune de cenzura
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati