Cristian Diaconescu rămâne în "convulsionatul" PSD

10 Oct 2007   •   23:03
Cristian Diaconescu rămâne în "convulsionatul" PSD
Vicepreşedintele PSD, Cristian Diaconescu, nu va fi sancţionat de conducerea partidului pentru declaraţiile făcute marţi, în presă. Cel puţin aşa susţine preşedintele PSD, Mircea Geoană. Cristian Diaconescu a afirmat că Partidul Social Democrat se confruntă, în prezent, cu convulsii interne pe care nu le-a mai resimţit de la începutul anilor '90. Vicepreşedintele social-democraţilor a ţinut să dea o serie de explicaţii în legătură cu declaraţia făcută marţi. ?Este foarte important ca PSD să rămână unitar şi coerent?, a declarat Diaconescu.

Situaţia din partid, caracterizată prin convulsii repetate în ultima perioadă, a atras din nou critici din partea preşedintelui de onoare al PSD. Ion Iliescu s-a arătat nemulţumit de direcţia spre care merge, în acest moment, formaţiunea politică. ?Am toate motivele să fiu nemulţumit. Sunt preşedinte fondator şi ne-am propus ceva cu acest partid. Din păcate, acest partid nu răspunde încă nevoilor vremii?, a acuzat Iliescu.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a adoptat, în unanimitate, la sfârşitul săptămânii trecute, un moratoriu care prevede că social-democraţii care vor critica PSD şi conducerea acestuia, până la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie, vor fi sancţionaţi până la excluderea din partid.

Antena 3

x close