Antena 3 CNN Politică Cristian Diaconescu rămâne în "convulsionatul" PSD

Cristian Diaconescu rămâne în "convulsionatul" PSD

Cristian Diaconescu rămâne în "convulsionatul" PSD
10 Oct 2007   •   23:03

Vicepreşedintele PSD, Cristian Diaconescu, nu va fi sancţionat de conducerea partidului pentru declaraţiile făcute marţi, în presă. Cel puţin aşa susţine preşedintele PSD, Mircea Geoană. Cristian Diaconescu a afirmat că Partidul Social Democrat se confruntă, în prezent, cu convulsii interne pe care nu le-a mai resimţit de la începutul anilor '90. Vicepreşedintele social-democraţilor a ţinut să dea o serie de explicaţii în legătură cu declaraţia făcută marţi. ?Este foarte important ca PSD să rămână unitar şi coerent?, a declarat Diaconescu.

Situaţia din partid, caracterizată prin convulsii repetate în ultima perioadă, a atras din nou critici din partea preşedintelui de onoare al PSD. Ion Iliescu s-a arătat nemulţumit de direcţia spre care merge, în acest moment, formaţiunea politică. ?Am toate motivele să fiu nemulţumit. Sunt preşedinte fondator şi ne-am propus ceva cu acest partid. Din păcate, acest partid nu răspunde încă nevoilor vremii?, a acuzat Iliescu.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a adoptat, în unanimitate, la sfârşitul săptămânii trecute, un moratoriu care prevede că social-democraţii care vor critica PSD şi conducerea acestuia, până la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie, vor fi sancţionaţi până la excluderea din partid.

Antena 3

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close