Antena 3 CNN Politică Cristian Popescu Piedone: ”Sunt convins va Nicușor Dan va salva Bucureștiul! În cabina de vot va pune ștampila pe Piedone!”

Cristian Popescu Piedone: ”Sunt convins va Nicușor Dan va salva Bucureștiul! În cabina de vot va pune ștampila pe Piedone!”

Confruntare exclusivă între primarul Capitalei, Nicușor Dan, și Cristian Popescu Piedone, care și-a anunțat intenția de a candida pentru Primăria București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Feb 2024   •   17:15

Invitat în emisiunea Decisiv, de la Antena 3 CNN, Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a afirmat că este pregătit oricând să le arate bucureștenilor ce a făcut pentru acest oraș. 

”Eu sunt pregătit, sunt gata, sunt aici să spun bucureștenilor ce am făcut, de unde am luat Bucureștiul, unde l-am dus, sunt absolut pregătit!”, a declarat Nicușor Dan. 

Edilul susține că lupta cea mare va fi între PSD și candidatul dreptei. 

”Lupta se va da între candidatul PSD, pentru că PSD are intenția de vot cea mai mare în București, peste 30%, asta este realitatea, și candidatul dreptei. Asta este ecuația în care suntem”, a explicat Nicușor Dan în exclusivitate pentru Antena 3 CNN. 

Întrebat dacă ar câștiga o eventuală confruntare cu Cristian Popescu Piedone, care a afirmat că va candida la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a declarat că nu este foarte încrezător în vorbele acestuia. 

”Permiteți-mi să iau cu rezerve această afirmație, dumnealui declara acum o lună, două, că o susține pe Gabriela Firea. Ce pot să spun? Cine se aseamănă, se adună. A spus că o susține pe doamna Firea, acum spune că vrea să candideze, în momentul în care o să îl văd în campania electorală, strângând semnături, o să îmi spun părerea despre dumnealui”, a afirmat Nicușor Dan. 

Iar răspunsul din partea lui Cristian Popescu Piedone nu a întârziat să apară. 

”Eu îi mulțumesc actualului primar general pentru diplomație. Am înțeles, el vrea să salveze Bucureștiul. El iubește foarte mult bucureștenii. Sunt ferm convins că va salva Bucureștiul, și acolo, în momentul lui de cumpănă, în cabina de vot, va pune ștampila pe Piedone. Așa va salva Bucureștiul”, i-a răspuns Cristian Popescu Piedone la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close