Antena 3 CNN Politică Cristian Preda: ?Oprea nu ar trebui să fie ministrul Apărării, cu cariera pe care a avut-o?

Cristian Preda: ?Oprea nu ar trebui să fie ministrul Apărării, cu cariera pe care a avut-o?

Cristian Preda: ?Oprea nu ar trebui să fie ministrul Apărării, cu cariera pe care a avut-o?
Sursa foto: Cristian Preda
04 Iun 2010   •   18:24

Gabriel Oprea nu ar trebui să fie ministrul Apărării, cu cariera de general în rezervă pe care a avut-o, a a declarat vineri, europarlamentarul PDL Cristian Preda. El a recunoscut că ?Guvernul trăieşte" cu sprijinul partidului lui Oprea, dar consideră că "acest tip de construcţie politică este foarte periculos pentru democraţie".

"Nu cred că un general în rezervă cum este domnul Oprea, cu cariera pe care a avut-o, ar trebui să fie ministrul Apărării. M-am exprimat de mai multe ori în acest sens. Am mari rezerve pentru acest tip de construcţie politică. Nu pot face nimic, realizez că Guvernul trăieşte cu sprijinul acestui partid. Este un tip de construcţie politică foarte periculos pentru democraţie, nu pentru un Guvern sau altul", a declarat Preda, la videochat-ul ziarului "Gândul".

Pread şi-a exprimat temerile şi faţă de partidul lui Gabriel Oprea, arătând că are mari îndoieli faţă de această formaţiune, care "este alcătuită din rezervişti" şi faţă de "mobilizarea acestor resurse care vin din rândul foştilor militari".

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close