Cristian Tudor Popescu, atac dezlănțuit la Klaus Iohannis: Dăncilă l-a dat afară!

21 Dec 2018   •   16:32
Cristian Tudor Popescu, atac dezlănțuit la Klaus Iohannis: Dăncilă l-a dat afară!

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dezlănțuit la adresa prestației președintelui Klaus Iohannis de la ședința de guvern de joi.

„Dăncilă l-a dat afară pe domnul Iohannis. Iohannis a venit cu glas mare acolo, s-a aşezat şi a spus: <pot, potrivit art 80, 86, 87, coroborate, pot să prezidez şedinţele de guvern când vreau şi cât timp vreau eu, nu există să prezidezi parţial. Prezidez toată şedinţa>.

<Pe bune?> i-a zis Dăncila. <N-o s-o prezidezi. Prima parte discutăm ce vrei matale, noi nu avem treabă cu chestiuni de apărare, de siguranţă naţională, de politică externă, dar dacă vrei să stai pe aici, nu ai decât>. După care pleci.

Şi a plecat.

Nu a participat (la a doua parte – n.r.) pentru că a fost dat afară. A spus că rămâne la toată şedinţa, că are dreptul. Şi a plecat. Deci a fost dat afară. Lucru previzibil. Mă şi gândeam că, dacă ar fi încercat să rămână, avea o soluţie Dăncilă. Spunea: <stimaţi colegi, domnul preşedinte tine cu tot dinadinsul să rămână. Noi ne ridicăm şi mergem în celălalt birou>. Ce făcea Iohannis? Venea după ei?

A făcut toată această poveste, prezenţa acolo, ca să facă ceva, ca să dea electoratului său o cât de mică satisfacţie. Rezultatele, nule", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

x close