Antena 3 Politică Critici europene: Guvernul României e incapabil să-şi respecte angajamentele

Critici europene: Guvernul României e incapabil să-şi respecte angajamentele

18 Noi 2007   •   17:55
Critici europene: Guvernul României e incapabil să-şi respecte angajamentele
Secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez, susţine că Guvernul României nu este capabil să îşi ţină angajamentele luate şi că România nu poate beneficia de statutul de membru al Uniunii Europene, până nu îşi va rezolva problema corupţiei. El a lansat o serie de acuze la adresa guvernului Tăriceanu la o întrunire, la Cluj-Napoca. În opinia oficialului european, corupţia din ţara noastră ar fi un obstacol în calea parteneriatelor internaţionale şi europene.

Lopez acuză Guvernul că a impus anumite bariere legislative pentru a opri investigaţiile judiciare chiar asupra anumitor membri ai executivului. Secretarul PPE a adus în discuţie şi prestaţia fostului ministru al Agriculturii, pe care l-a acuzat că a contribuit la posibilitatea ca în România să fie aplicată clauza de salvgardare. Antonio Lopez susţine că românii nu mai pot tolera să fie reprezentaţi în afara ţării de un guvern care îngrijorează atât Partidul Popular European, cât şi multe instituţii europene.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close