Antena 3 CNN Politică CTP, după ce Orban a fost întâmpinat cu copii la fabrica de măști: "Aș interzice prin lege acest contact al copiilor cu politicianul"

CTP, după ce Orban a fost întâmpinat cu copii la fabrica de măști: "Aș interzice prin lege acest contact al copiilor cu politicianul"

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut un comentariu foarte critic, după ce premierul Ludovic Orban a fost întâmpinat de doi copii, vineri, atunci când a mers în vizită la o fabrică privată din Târgu Lăpuș care produce măști, halate și combinezoane.  

CTP, după ce Orban a fost întâmpinat cu copii la fabrica de măști: "Aș interzice prin lege acest contact al copiilor cu politicianul"
Sursa foto: Yotube/Digi
de M.Z.    |    30 Mai 2020   •   16:17

Jurnalistul spune că este condamnabilă folosirea copiilor în manevre de imagine sau electorale, potrivit digi24.ro.

"Cine le dă voie să folosească copiii în astfel de operațiuni de imagine? De ce copii? Până acum nu l-am văzut pe Orban niciodată cu copii, nu-mi amintesc. Și ce s-au gândit, că tot sunt acum PNL-ul în campanie de recuperare de imagine? Hai, domnule, să punem și noi copii!", a comentat gazetarul.

Dacă nu a fost o acțiune gândită de PNL, ci o inițiativă a patronilor firmei respective, CTP spune că Ludovic Orban ar fi trebuit să refuze și să le ceară gazdelor, cu delicatețe, să scoată copiii de acolo și să evite această punere în scenă. 

"Le-aș fi spus: de ce i-ați adus, domnule, pe copii cu masca pe figură aici? De ce? Copiii vor purta mască fără să înțeleagă ceva în legătură cu pandemia, în legătură cu COVID, în legătură cu terapia intensivă. Vor purta măști pentru că așa le spun adulții. De ce trebuie aduși ei aici cu masca pe figură? Ca să arate legătura strânsă dintre conducerea de partid și de stat și viitorul României? Este genul de mesaj care îndulcește, care edulcorează imaginea șefului politic", a punctat CTP.

Premierul Ludovic Orban a fost în vizită, vineri, la o fabrică privată din Târgu Lăpuș care produce măști, halate și combinezoane. 

Gazdele au pregătit un moment în care doi copii preșcolari îmbrăcați în costume populare, unul dintre ei având mască de protecție pe față, au venit la premier și i-au oferit câte o cutie cu măști pentru copii.
 

×
Subiecte în articol: copii
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close