Cum a fost încurcat Klaus Iohannis de o studentă la o dezbatere publică. VIDEO

12 Sep 2019   •   09:46
Cum a fost încurcat Klaus Iohannis de o studentă la o dezbatere publică. VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a rămas fără răspuns marți, la evenimentul „Future Skills and Future of Work”, organizat de Liga Studenţilor Români din Străinătate. Iohannis nu a știut ce să răspundă la întrebarea unei tinere despre universal basic income (venitul minim necondiţionat), o propunere tot mai dezbătută de politicienii vestici.

După ce s-a prezentat şi l-a informat pe preşedinte că tocmai a terminat liceul şi se pregăteşte să plece la studii în Londra, tânăra l-a întrebat care este poziţia sa cu privire la posibilitatea adoptării unui venit minim garantat pentru toţi cetăţenii români. „Mă interesează foarte mult conceptul de universal basic income (trad. venit minim necondiţionat). Credeţi că am putea implementa un astfel de program în viitor în România şi care ar fi dificultăţile în implementarea sa?”, l-a întrebat aceasta pe Klaus Iohannis.   „Poate găsim pe un specialist în domeniu care ne lămureşte. Excede sfera preocupărilor mele concrete”, a răspuns preşedintele.

Mai multe, pe Adevărul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close