Cum demontează Dăncilă zvonurile despre ceasul extrem de scump din aur. Cât ar costa de fapt

de D.G.    |    13 Noi 2019   •   22:01
Cum demontează Dăncilă zvonurile despre ceasul extrem de scump din aur. Cât ar costa de fapt

Candidatul PSD la Preşedinţie, Viorica Dăncilă, a precizat miercuri că ceasul pe care l-a purtat este cadou de la soţul ei şi nu valorează 5.000 de euro şi de aceea nu a fost trecut în declaraţia de avere.

"Este un ceas, nu-l am la mine, o să-l aduc, este primit de la soţul meu cadou, vă garantez că nu valorează mai mult de 5.000 de euro, astfel încat să-l trec în declaraţia de avere. Este un ceas primit de la soţul meu, nu am cerut certificatul. Soţul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro pentru un ceas. Ceea ce am văzut că a dat un domn, care probabil de bună credinţă îl întreabă şi cât valorează casele domnului Iohannis, ca să arate că este imparţial, a pus alt ceas. Nu seamănă ce am eu cu fotografia respectivă. O să vă aduc acest ceas şi o să-l pun la dispoziţie", a afirmat Viorica Dăncilă la o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD.

Ea a răspuns astfel la o întrebare referitoare la afirmaţia deputatului PNL Florin Roman, potrivit căruia aceasta ar fi purtat un ceas de aur care valorează 20.000 de euro, care nu este trecut în declaraţia de avere.

Dăncilă a mai spus, răspunzând la o întrebare, că a citit declaraţia de presă pentru a răspunde punctual la afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis.

"Vorbesc liber acum. Să vă uitaţi bine la urechi că nu am cască în ureche. Vroiam să răspund punctual la tot ce a adus Klaus Iohannis în spaţiul public. De altfel, cu dumneavoastră vorbesc liber, răspund la o orice întrebare", a spus Dăncilă.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close