Antena 3 CNN Politică Cum merg afacerile Elenei Udrea, de când fostul ministru e în arest

Cum merg afacerile Elenei Udrea, de când fostul ministru e în arest

Cum merg afacerile Elenei Udrea, de când fostul ministru e în arest
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Mar 2015   •   10:50

Firma Elenei Udrea, care administra terenurile de la Nana, a fost în ultimii ani loc de pelerinaj pentru oamenii lui Traian Băsescu.

 
Gheorghe Ştefan, Adrian Rădulescu şi Cristi Borcea sunt doar câţiva dintre cei care au trecut pragul firmei Elenei Udrea. 
 
Oamenii care locuiesc în zonă spun că Udrea îşi petrecea toată ziua în vila unde are sediul firma şi că domnii care o vizitau afişau un lux greu de imaginat. 
 
Vila a fost scoasă de curând la închiriat, semn că afacerile dubios de prospere ale protejatei lui Băsescu nu mai merg aşa bine. 
 
Pe la firma lui Udrea nu avea cum să nu treacă şi omul care a stat în spatele afacerii cu terenuri de la Nana, fostul consilier prezidenţial, Adrian Rădulescu. El este cel care l-a sfătuit pe Traian Băsescu să cumpere pământ acolo.   
 
Afacerile Elenei Udrea nu mai sunt însă la fel de prospere de când a plecat Traian Băsescu de la Cotroceni. Sediul firmei care administrează moşia de la Nana este din nou de închiriat. 
 
Imobilul aparţine Cătălinei Cristea, fostă jucătoare de tenis şi o apropiată a Ruxandrei Dragomir, prietena lui Udrea. 
 
Potrivit unui anunţ postat pe un site specializat în imobiliare, chiria lunară cerută pentru vila de pe malul lacului Floreasca este de 2.500 de euro. 
 
Imobilul a fost construit în 2004 şi are nouă camere, două bucătării, cinci băi şi şapte terase în suprafaţă de 100 de metri pătraţi. Suprafaţa totală utilă a vilei este de 380 de metri pătraţi, cam cât opt apartamente de două camere, iar curtea imobilului are aproape 200 mp.  

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close