Antena 3 CNN Politică Cum obţine Vanghelie dosare secrete: ?Mă duc pe bancă, în Cişmigiu, şi apare Moş Crăciun?

Cum obţine Vanghelie dosare secrete: ?Mă duc pe bancă, în Cişmigiu, şi apare Moş Crăciun?

Cum obţine Vanghelie dosare secrete: ?Mă duc pe bancă, în Cişmigiu, şi apare Moş Crăciun?
Sursa foto: Marian Vanghelie
21 Ian 2010   •   11:10

Liderul PSD Marian Vanghelie a ?dezvăluit? în cadrul unei emisiuni la OTV cine e informatorul care i-a pus pe tavă informaţii din zona serviciilor secrete. Însuşi Moş Crăciun. Locaţia tranzacţiei? O bancă din Cişmigiu. Ultimele informaţii furnizate de personajul cu pricina? Cum vor ?băieţii? din PSD să predea la Congres, partidul preşedintelui Traian Băsescu.

"Într-o seară îmi era rău şi m-am dus în Cişmigiu, pe o bancă, să mă reculeg. M-am trezit că a venit Moş Crăciun lângă mine pe bancă şi mi-a zis: "Uite, am dosarele astea, nu ţi le dau că, dacă ţi le dau şi-ţi fac ăştia vreun control şi te verifică, o să ai probleme, dar îţi şoptesc la ureche. Uită-te pe ele, verifică-le". Şi când am câte o dilemă mă duc pe bancă, în Cişmigiu, şi-apare Moş Crăciun" a declarat, marţi seara, liderul PSD Bucureşti.

Ultima dintre informaţiile primite pe banca din Cişmigiu s-ar referi la "băieţii" din PSD care vor să predea, la Congres, partidul preşedintelui Traian Băsescu.

"Aşa mi-a zis Moş Crăciun, n-a avut documente să-mi arate, că toţi ăştia (din PSD - n.r.) care bat cu pumnul în piept şi sunt dispuşi să se vândă lui Traian Băsescu în ideea că vor fi ajutaţi cu problemele pe care le au, băieţii ăştia, dacă greşesc şi nu le iese jocul la Congres, primii care vor fi arestaţi ei vor fi" a susţinut Vanghelie, evitând să-i nominalizeze pe cei vizaţi. În schimb, Vanghelie a recunoscut că se pregăteşte să candideze pentru un post de vicepreşedinte la viitorul Congres al partidului.

VANGHELIE ŞI MOŞ CRĂCIUN DIN CIŞMIGIU


Liderul PSD a mai arătat că, recent, Moş Crăciun i-a mai făcut un nou cadou: ceva informaţii compromiţătoare despre Elena Udrea din "domeniul sumelor forfetare".

Vanghelie a mai făcut ceva referiri la existenţa unei casete cu un politician beat, oferită de un ziarist spre vânzare.
"A venit la mine cu o casetă cu un politician beat şi încerca să mi-o vândă. S-a încercat să mai fie vândută la vreo şapte-opt oameni. Nu am cumpărat-o că era o chestie banală, la o petrecere. Era o chestie mizerabilă. Eu un om important. Nu e Traian Băsescu. E bărbat" a afirmat liderul social-democrat.

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close