Antena 3 CNN Politică Cum votează deputaţii României la două mâini

Cum votează deputaţii României la două mâini

Cum votează deputaţii României la două mâini
06 Noi 2007   •   17:32

Un deputat democrat recunoaşte că a votat marţi şi pentru un coleg absent, deşi acest lucru este interzis. Surprins de ziariştii Antena 3, parlamentarul a negat la început. A recunoscut însă când credea că nu mai este filmat. Un alt coleg de-al lui de partid nu a admis neregula nici după ce reporterii i-a cerut explicaţii. Amândoi au fost filmaţi marţi în Cameră.

Deputaţii au dat votul final pentru 88 de proiecte. În sală au fost 215 parlamentari, faţă de 326 cât sunt în total, drept pentru care unii dintre deputaţi au votat şi pentru colegii lor absenţi.

Este cazul deputatului PD Marcel Romanescu, care a votat cu ambele mâini. În timp ce cu dreapta votează corect, cu stânga se întinde suspect spre masa colegului unde pare să apese butonul de vot. Gestul deputatului Romanescu este copiat de către colegul său, tot de la Partidul Democrat, deputatul Mircea Man.

La ieşirea din sală, deputatul Mircea Man n-a vrut să recunoască că a muncit şi pentru colegul absent. ? Eu nu am votat la două mâini. Am avut coleg lângă mine, a plecat, a venit. N-am avut nicio treabă?, a declarat Man. Într-un final, acesta a recunoscut că a votat şi prin aparatul colegului.

Voturile, la discreţia deputaţilor:  

Antena 3

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close