Antena 3 CNN Politică Cuplul Barna-Cioloș cere liberalilor și lui Klaus Iohannis alegeri anticipate

Cuplul Barna-Cioloș cere liberalilor și lui Klaus Iohannis alegeri anticipate

În plin scandal legat de epurările care au loc la nivelul USR, prin excluderea din partid a membrilor care au alte opinii decât liderul Dan Barna, conducerea Alianței USR-PLUS atacă, concertat, Partidul Național Liberal, Guvernul Orban și pe președintele Klaus Iohannis, cărora le cere, voalat sau pe față, declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

Cuplul Barna-Cioloș cere liberalilor și lui Klaus Iohannis alegeri anticipate
Sursa foto: Foto captura Facebook
19 Dec 2019   •   09:03

În timp ce Dan Barna cere Executivului asumarea răspunderii pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin, Dacian Cioloș îl somează, direct, pe Klaus Iohannis să declanșeze alegerile parlamentare anticipate.

Atacurile, făcute simultan, pe două voci, au început, ieri, în Parlament, când liderul USR, Dan Barna, a cerut, de la tribuna Camerei Deputaților, asumarea răspunderii Guvernului sau emiterea unei Ordonanțe de Urgență pentru alegerea primarilor în două tururi. Reacția lui Barna a venit după ce în plenul Parlamentului au fost respinse toate solicitările PNL și USR de a include pe ordinea de zi proiectul care prevede trecerea la alegerea primarilor în două tururi.

Detalii, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close