Antena 3 CNN Politică Curtea (NE)Constituțională. Vezi infracțiunile comise de CCR în legătură cu referendumul din 29 iulie 2012

Curtea (NE)Constituțională. Vezi infracțiunile comise de CCR în legătură cu referendumul din 29 iulie 2012

Curtea (NE)Constituțională. Vezi infracțiunile comise de CCR în legătură cu referendumul din 29 iulie 2012
09 Sep 2012   •   21:36

Senatorul PNL Ioan Ghișe va supune analizei în delegația permanentă a PNL a unui dosar în care se arată cum Curtea Constituțională a României a comis o serie de infracțiuni.

Aceste infracțiuni au fost prezentate și comentate în cadrul emisiunii ”Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”, de la Antena 3. Astfel, Curtea Constituțională:
- a schimbat ordinea de drept
- a schimbat rezultatele referendumului din 29 iulie 2012 pentru demiterea președintelui României, Traian Băsescu
- a întrerupt procedurile de finalizare a referendumului
- a uzurpat suveranitatea poporului și a uzurpat Parlamentul și puterea judecătorească.

Ioan Ghișe spune că dacă PNL va susține prin parlamentarii săi propunerile lui, acestea se vor discuta și în cadrul alianței, urmând ca apoi Parlamentul să fie solicitat să ia în dezbatere proiectul de finalizare a referendumului, pentru a se stopa, astfel, "starea de neconstituţionalitate creată prin venirea ilegală a preşedintelui suspendat în funcţia de preşedinte în exerciţiu".

Invitat în cadrul emisiunii ”Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”, Mugur Ciuvică a declarat la Antena 3 că ”dacă judecătorii CCR au comis aceste infracțiuni, acest lucru trebuie luat în discuție și penalizat de alte instituții ale statului”. ”Procuratura băsistă nu o să se pronunțe însă niciodată, dându-i dreptate domnului Ghișe, deci din punctul ăsta al infracțiunilor drumul este închis”, a mai spus Mugur Ciuvică.

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close