Antena 3 CNN Politică Cutremur în PNL, după demisia unui important lider liberal: „Dacă nu fuzionam cu PDL, PNL-ul nu avea nici un preşedinte de CJ”

Cutremur în PNL, după demisia unui important lider liberal: „Dacă nu fuzionam cu PDL, PNL-ul nu avea nici un preşedinte de CJ”

Cutremur în PNL, după demisia unui important lider liberal: „Dacă nu fuzionam cu PDL, PNL-ul nu avea nici un preşedinte de CJ”
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Iun 2017   •   14:16

Demisie cu răsunet în PNL. Aristotel Căncescu liberal din anul 2001, fost senator două mandate, fost preşedinte al Consiliului Județean Brasov, timp de 4 mandate şi fost Preşedinte al Ligii aleşilor locali până în 2015 şi-a anunţat plecarea din Partidul Național Liberal.

Aristotel Căncescu a trimis o scrisoare în care critică dur conducerea partidului. 

”De circa trei ani, conducerea PNL duce o luptă populistă pentru imagine, îndepărtându-se de membrii săi de partid şi de interesele lor. () V-aţi aliniat întotdeauna corului de aplaudaci ai "statului de drept", dar nu aţi avut nici o tresărire şi reacţie atunci când colegi de ai noştri au fost declaraţi nevinovaţi, uneori după multe luni  de arest, pe nedrept. Cu o legislaţie aşa stufoasă şi cu un DNA aşa abuziv nu ar scăpa nici unul. Nici măcar Maica Tereza. Vă faceţi că nu vedeţi abuzurile din Justiţie. Nimic nu este "aleatoriu" în numirea procurorilor. Urmăresc, din linia a doua,  lupta pentru putere din PNL. Dacă nu veneau alături de noi, prin fuziune, cei de la PDL, la ora actuală, PNL-ul nu avea nici un preşedinte de CJ. PD-ul şi-a ajutat oamenii. Noi, în schimb, i-am făcut anti- campanie lui Romeo Stavarache, acesta pierzând în favoarea PSD-ului Primăria Bacău”, a scris Aristotel Căncescu.

 

 

×
Subiecte în articol: Aristotel Cancescu PNL News Magazine
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close